Verzekerd van de beste prijs voor een persoonlijke lening

Vergelijken, overstappen en besparen. Dat is het doel van www.overstappen.nl.  Dit geldt voor internet, bellen en tv kijken, voor autoverzekeringen, uitvaartverzekeringen en zorgverzekeringen maar ook voor bijvoorbeeld het afsluiten van een lening. Het is de kunst om zo’n  goed mogelijk product te vinden voor de meest voordelige prijs. Hiermee kun je de vaste lasten aanzienlijk verlagen en hou je meer geld over voor de leuke dingen. Helaas kost dit kunstje vaak wel veel tijd. Je dient vele verschillende aanbieders te vergelijken en daarbij mag je voor een eerlijke vergelijking niet de bijbehorende afwijkende voorwaarden vergeten. Iedere aanbieder heeft namelijk andere voorwaarden, het is dus niet alleen de prijs die je dient te vergelijken. Daarbij is het een feit dat het afsluiten van dergelijke contracten maatwerk is. Wat voor jou goed functioneert en voldoet aan jouw eisen, kan voor je zuster helemaal niet wenselijk zijn.

Waarom de vergelijker op Overstappen.nl gebruiken?

Overstappen.nl maakt het je makkelijker, zij hebben alle aanbieders verzameld in één vergelijker. Door eenvoudig jouw wensen in te vullen, laat de vergelijker zien welke aanbieder hier het beste bij past en wat daarvan de kosten zijn. De vergelijker let dus niet alleen op de prijs maar ook op de punten die jij belangrijk vindt. Achter de schermend houdt de vergelijker dan ook nog eens de verschillende voorwaarden in de gaten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een eigen risico, de duur van het contract enzovoorts.

Wat verdient Overstappen hier aan en is de vergelijker wel onafhankelijk?

Vergelijken en overstappen is kosteloos voor alle klanten bij Overstappen.nl. Uiteraard moet ook overstappen.nl de kost verdienen en de vaste lasten kunnen betalen dus moet er geld binnenkomen. Dit geld wordt betaald door de aanbieders en dus niet door de klanten. Wanneer jij als klant een contract afsluit via overstappen.nl bij één van de aanbieders, dan wordt hiervoor een vergoeding betaald door de aanbieder aan overstappen.nl. Deze vergoeding is voor iedere aanbieder precies hetzelfde. Voor overstappen.nl maakt het dus niet uit of de klant een overstap maakt naar aanbieder 1 of naar aanbieder 2. Hierdoor werkt de vergelijker volledig onafhankelijk in alle opzichten.

De meest scherpe acties

De aanbieders daarentegen proberen uiteraard zo’n scherp mogelijke aanbieding neer te zetten die past bij zoveel mogelijk wensen van de verschillende klanten. Hierdoor hebben ze de meeste kans om zoveel mogelijk nieuwe klanten te werven.  Dit is ook precies de reden waarom veel klanten jaarlijks een vergelijker invullen voor alle producten die zij afnemen. De acties gelden namelijk alleen voor nieuwe klanten en de acties wisselen ieder jaar. Het jaarlijks gebruik maken van een vergelijker en daarna kosteloos en zonder moeite overstappen naar een andere aanbieder loont dus in de meeste gevallen. Daarbij kost het je door deze werkwijze slechts enkele minuten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *