Koop een jas gemakkelijk online tijdens de lockdown

 

Het gaat allemaal net wat anders…

Die gezellige zaterdagen shoppen met je vriend, vriendin of gezin kunnen we de komende tijd wel een beetje vergeten, sinds corona zijn de winkelgebieden niet meer wat ze waren. Sommige winkels hebben hun deuren moeten sluiten door het grote verlies wat zich in korte tijd opstapelde, andere kleine winkels die zonder webshop zaten hebben nu wel een webshop opgestart om toch nog enige bron van inkomsten binnen te trekken, horeca eigenaren proberen zich ook zo veel mogelijk te focussen op leverdiensten. We moeten er allemaal even aan wennen, voor de een is corona net wat voordeliger dan voor de ander. Maar op gebied van kleding kopen zullen we het toch echt groot en deels online moeten doen tijdens de lockdown. Dit komt echter ook met voordelen en nadelen

We kunnen er maar beter het beste van maken

Online shoppen is natuurlijk minder gezellig dan met kennissen in de stad, maar ook online shoppen kan leuk zijn. Veel van de bekende kledingwinkels die online groot gevestigd zijn zoals Zalando, Asos en Omoda hebben als optie gratis retourneren. Hierdoor wordt een probleem waar waarschijnlijk mensen mee zitten, het passen van een winterjas bijvoorbeeld, verholpen. Past het niet? Dan kan het gratis retour. Kleding kopen wordt hierdoor in ieder geval al een stuk makkelijker. Al pakken we een product zoals een jas, die kunt u dan op verschillende sites in verschillende types en verschillende kleuren bestellen, dan heeft u een paar dagen na de besteldatum een heel assortiment aan jassen thuis liggen en kan het passen en fitten beginnen. Hier wordt het leuk want door dit te doen kunt u de jas op verschillende outfits passen in plaats van alleen op de broek en trui die u tijdens het shoppen in het winkelgebied aan had. 

Om dit shoppen toch nog met elkaar te doen is er nog een oplossing die vooral voor de jongere generatie van toepassing is, shoppen tijdens het videobellen. Samen in een call zitten en tegelijk beide aan het shoppen, je stuurt wat leuke dingen naar je vriend of vriendin en bent zo eigenlijk toch nog samen aan het shoppen, maar dan compleet online.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *