Hoeveel is je huis waard?

 

Hoeveel is je huis waard? Dit is belangrijk om te weten als je van plan bent om je woning te verkopen. Om erachter te komen wat de waarde van je woning is zal je een taxateur moeten inschakelen. Als je je woning gaat verkopen, dan mag de taxateur niet dezelfde persoon zijn als de verkoopmakelaar. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen. Ben je per direct op zoek naar een geschikte taxateur in jouw omgeving en wil je niet teveel betalen? Bekijk dan de opties door je gegevens in te vullen op TaxatieTarieven.nl.


Taxatie huis regelen

Als je op zoek bent geweest naar een nieuwe woning en er eentje hebt gevonden, dan moet je de precieze waarde van de woning weten zodat je deze gegevens kunt gebruiken bij het aanvragen van een hypotheek. Het taxatierapport wat er opgemaakt wordt door een taxateur kun je dan meenemen en daar staan alle benodigde gegevens in om je aanvraag te voltooien. Vrijwel alle banken willen een gevalideerd taxatierapport. Om ervoor te zorgen dat het rapport doet aan alle voorwaarden is het een goed idee om de taxatie door een erkende taxateur uit te laten voeren.  Goedkope erkende taxateur voor taxatie huis vinden? Ga direct de mogelijkheden bekijken bij TaxatieTarieven.nl.

Huizenmarkt Nederland
De meeste woningen in Nederland zijn momenteel door de coronacrisis veel meer waard dan enkele jaren geleden. De verwachting van ABN Amro is dat dit de komende periode ook nog wel even zo zal blijven. Het kan dus een mooie tijd zijn om je woning in de verkoop te zetten. Het is aannemelijk dat je er in 2021 meer voor gaat krijgen dan over 3-5 jaar dus wellicht is dit moment om de kans te grijpen als je er flink aan wil verdienen. Heb je de knoop doorgehakt? Laat je woning dan taxeren via een erkende taxateur en ga er zo spoedig mogelijk mee aan de slag om te profiteren van de prijzen in de huizenmarkt anno 2021.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *