De slimme keuze: strijkvrije overhemden

Voor sommige zaken in het leven is er een slimmere keuze te maken. Een van die keuzes is normale overhemden of strijkvrije overhemden. Je leest het goed, er bestaat inderdaad zoiets als een strijkvrij overhemd. Dit is een overhemd op dergelijke wijze gefabriceerd dat deze niet gestreken hoeft te worden en er netjes uit. Er zijn ook strijkarme overhemden, deze overhemden dienen nog wel gestreken te worden, maar beduidend minder intensief. Enfin, nu je weet dat er zoiets bestaat als strijkvrije overhemden, waarom zou je ooit nog kiezen voor reguliere overhemden?

Eventuele bezwaren tegen strijkvrije overhemden

Sommige mannen denken dat strijkvrije overhemden veel duurder zijn dan normale overhemden, maar in veel gevallen valt dit enorm mee, of is er eigenlijk geen prijsverschil. Het ligt natuurlijk aan het merk, en waar je koopt. Een ander mogelijk bezwaar is vanuit milieu perspectief. De ouderwetse manier van overhemden strijkvrij maken is ze in een ammoniak bad leggen. Deze methode van strijkvrije overhemden produceren is echter achterhaald, en zeker de kwalitatieve vooraanstaande merken zoals Olymp en Eterna kiezen voor de harsbehandeling om de overhemden strijkvrij te krijgen. De harsbehandeling is de moderne methode die geen schadelijke impact heeft op milieu. Strijkvrije overhemden dan Duitse topmerken zoals Olymp kunnen in Nederland aangeschaft worden via de website hemdvoorhem.nl. Andere goede merken zijn o.a. Seidensticker, Marvelis en Casa Moda. Met overhemden van deze merken sla je nooit een modderfiguur.

Andere slimme mode keuze: sneakersokken

Nu we het toch hebben over slimme mode keuzes. Op beenmode vlak gaan steeds meer mannen overstag voor de sneakersok, verkrijgbaar hier. Een sneakersok is niet heel veel anders dan een normale sok, maar ze zijn een stuk korter. Zo kort, dat je ze in principe nooit ziet wanneer je schoenen draagt. Overigens hoeven dit niet per se sneakers te zijn. Het slimme hieraan is dat je nooit hoeft stil te staan bij het combineren van de sokken met de rest van de outfit. Ook staan sneakersokken veel beter wanneer je blote benen hebt met een korte broek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *