Stoere schooltassen voor jongens!

Normaal gesproken zijn meisjes helemaal gek op tassen, maar voor jongens is er eigenlijk ook heel wat moois te vinden. Vaak moeten tassen voor jongens een beetje stoer eruit zien. In dit artikel kun je lezen wat de stoerste schooltassen voor jongens op dit moment zijn!

Rugzakken

We bijten het spits af met de populairste tas onder jongens en mannen, namelijk de rugzak! Rugzakken vinden gretig aftrek onder scholieren, want je kunt er heel veel boeken in kwijt en van een rugzak krijg je minder snel last van je schouders en rug. Daarnaast is een rugzak handig te dragen als je een stukje moet fietsen, want hij zit gewoon stevig aan je schouders en bungelt niet ergens naast je fiets. Vooral de Herschel rugzakken zijn super stoer!

Messenger bags

Voor wie geen rugzak wil, kan er ook gekozen worden voor een messenger bag. Deze tas draag je schuin over je schouders en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Een messenger bag gemaakt van polyester canvas zie je bijvoorbeeld heel vaak. Merken als Converse en Eastpak hebben stoere messenger bags in hun collectie, die geschikt zijn voor school.

Leren cowboys tas

Een leren tas is misschien iets duurder dan andere tassen, maar het is een echte investering waar je nog jaren plezier van kan hebben. Neem bijvoorbeeld een leren cowboys tas: dit model is heel tijdloos en het leren materiaal maakt de tas erg stoer. De tas zou je zelfs nog kunnen gebruiken als je gaat studeren of als je al werkende bent! Het cowboys model is erg ruim en je kunt er heel veel boeken en een laptop in kwijt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *