Dit zijn de beste RPG games op dit moment!

Als je een echte game fan bent heb je vroeger vast RPG games gespeeld. De RPG games zijn de afgelopen jaren heel goed ontwikkelt. Grote open world games, gave graphics en met genoeg leuke dingen te doen. RPG games zijn de games waar je jezelf uren in kwijt kunt. Maar wat zijn nou eigenlijk de beste RPG games van dit moment

Assassins Creed Valhalla

Op dit moment is daar maar 1 goed antwoord voor en dat is Assassins Creed Valhalla. De nieuwste Assassins Creed is al een paar maanden uit maar het is nog steeds de beste RPG van dit moment. Vechten met goden, vechten tegen vijandige vikingen of steden aanvallen in Engeland. In Valhalla kan het allemaal! De open world is gigantisch en er is meer te beleven in de game dan in vorige series van Assassins Creed. En dat terwijl de open world niet groter is dan die van zijn voorgangers. Het verschil tussen Assassins Creed Valhalla en zijn voorgangers is niet alleen de tijd waarin het zich afspeeld met de iconische wapens uit die tijd. In Valhalla is het verhaal iets meer gestroomlijnd terwijl je in voorgangers zoveel verschillende dingen kon doen dat je vaak afwijkt van de echte verhaallijn. Natuurlijk is Valhalla nog steeds een vrije wereld.

Maar voor hoelang blijft Assassins Creed Valhalla de beste RPG van dit moment?

De nieuwe game van Ubisoft, gespecialiseerd in RPG’s, zit er alweer aan te komen. De Far Cry 6 release date zit er alweer aan te komen. De officiële datum is er nog niet maar dat de game uitkomt in 2021 staat al vast. De nieuwste RPG speelt zich af op een tropisch eiland waar een dictator aan de macht is. In Far Cry 6 vecht je al een vrijheidsstrijder voor Yara.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *