Muurstickers in huis

Op veel plaatsen zien we muurstickers aan muren, niet alleen in winkels en op kantoren, maar ook in huis wordt erop los geplakt. Ideaal, want zo leuk je die saaie witte muur op met mooie decoratie naar keuze die je er weer vanaf haalt wanneer je er weer op bent uitgekeken.

Er zijn ontzettend veel webshops waar je deze stickers bestelt, van particuliere shops tot aan grote ketens met ook fysieke winkels zoals Hema. Het fijne aan online bestellen is dat je dit op ieder moment van de dag kunt doen en je hiervoor niet je huis uit hoeft.

Veel webshops bieden muurstickers aan die je overal kunt bestellen, voorbeelden anno 2016 zijn de teksten met wijze levenslessen als ‘live, laugh, love’. Wil je wat anders en er helemaal uit springen? Kies dan voor een gave muursticker over het gehele oppervlak van je muur.

Denk hierbij aan een prachtige natuurfoto die je zelf schoot tijdens je vakantie of kies een stockfoto van groot formaat. Denk goed na bij het kiezen van een sticker, want wanneer je voor een grote foto gaat bedenk je dan wel dat je hier niet na één maand al op bent uitgekeken.

Een aantal tips bij het kiezen van een muur sticker:

  • Past de sticker en het ontwerp hiervan bij je interieur?
  • Laat je vooraf inspireren via Pinterest of interieurblogs.
  • Bedenk of de muur waarop je de sticker wilt hebben geschikt is voor muurstickers, op een grove ondergrond zal de sticker minder goed hechten dan op een gladde muur.

De trend op dit moment is minimalistisch, je ziet veel monochrome muurstickers in minimalistische vormen. Zoals driehoekjes of kruisjes in een mintgroene of zwarte kleur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *